Portfolio_oud

Resultancy heeft ruim 10 jaar ervaring als management consultant. In die jaren heeft Arjo van Trigt diverse bedrijven geadviseerd en geholpen hun ambities waar te maken. Bij voorkeur adviseert en helpt hij bedrijven in cruciale verandertrajecten. Daarin denkt hij mee over financiële en strategische plannen. In de tijd waarin deze plannen worden uitgevoerd, blijft hij vaak betrokken om bij te sturen en te evalueren.

Hieronder ziet u een selectie van het portfolio. Klik op een logo om meer te lezen over de bedrijven en projecten die zijn uitgevoerd in de laatste jaren.

Wilt u ook sparren over een financieringsvraag of een uitdaging in uw organisatie?
Stel dan een vraag of maak vrijblijvend een afspraak voor een gesprek via Contact.

Bubbledeck logo KapitalenR CMYK 31 mei'11[49814] Logo-Rijnmond-Bouw3-website-250x117  logo-cddn
 

BubbleDeck Int. Light Weight Concepts

Dit bedrijf is gespecialiseerd in duurzame bouwtoepassingen. De reden voor BubbleDeck om contact op te nemen met Resultancy waren zowel financiële vraagstukken als de behoefte aan concrete ondersteuning bij het opstellen van een strategisch plan en samenwerkingsovereenkomsten.

Referentie volgt

Rijnmond Bouw BV

Rijnmond Bouw is een opleidingsbedrijf met kantoor- en zalenverhuur op de zakelijke markt. Resultancy gaf advies in een overnametraject. Als resultaat van de succesvolle overname is Arjo mede aandeelhouder geworden. Hij is gevraagd als directeur bedrijfsvoering de verantwoordelijkheid voor het financieel en riskmanagement op part time basis in te vullen.

Frank Knotter, algemeen directeur Rijnmond Bouw BV:” Ik was beland in een overnametraject van een opleidingsbedrijf met kantoor- en zalenverhuur op de zakelijke markt. In dit traject had ik een adviseur waarmee ik niet verder meer kwam. Daarom nam ik contact op met Arjo met de vraag mij verder te helpen. Hierin heb ik Arjo echt leren kennen als een zeer vakkundig, gedreven maar vooral oprecht adviseur, partner en mens waarbij zijn loyaliteit heel hoog in het vaandel staat. Dit heeft geresulteerd in een partnerschap waarin ik blindelings en zonder enige twijfel zijn adviezen kan opvolgen. Kortom: een man die staat voor zijn vak en ambitie en gedreven zijn doel opzoekt om vervolgens moeiteloos te kunnen scoren op een manier die gespeend is van oprechtheid en prettige omgangsvormen. Een man met visie…

CDDN

Communicatie Data Diensten Nederland (CDDN) valideert, verrijkt en optimaliseert databestanden van bedrijven. Hiermee voldoen de bestanden aan de privacy wetgeving wat betreft de zorgplicht en administratieve plicht. Door samen te werken via de Consumenten Basis Administratie wordt het maximale rendement uit actuele klantbestanden behaald.

Resultancy heeft meegedacht over het uitbreiden en verbeteren van de dienstverlening van CDDN. Daarvoor is een strategisch plan opgezet en is Arjo als interim manager betrokken gebleven bij de realisatie.

Martijn de Boer, directeur CDDN: “Arjo is sinds jaar en dag betrokken bij het opzetten en beheren van ons bedrijf. Met name op financieel gebied is Arjo altijd in het belang van ons bedrijf bezig en twijfelt geen seconde om daarbij alle middelen in te zetten die hij tot zijn beschikking heeft. Ook zijn netwerk schakelt hij daarvoor in op het moment dat het nodig is zonder zijn eigenbelang te laten prevaleren. Arjo verdiept zich tot in de haarvaten van het bedrijf in de processen en bedrijfsvoering en handelt daarbij altijd naar eer en geweten. Ook in moeilijkere tijden weet hij het hoofd koel te houden en heeft pas een oordeel als hij hoor en wederhoor heeft gedaan.”

Monique Keeman, office manager CDDN: “Arjo straalt rust en professionaliteit uit. Hij haalt het beste uit het bedrijf en de medewerkers door ze te enthousiasmeren en daar waar nodig sturing te geven. Hij staat voor wat hij zegt, is een mensenmanager en een doorpakker.

Ik werk al langere tijd met Arjo. Hij weet heel goed structuur aan te brengen in ons jonge, energiek groeiende bedrijf.

Overduin & Kreft

In samenwerking met dit administratie- en belastingadviesbureau heeft Resultancy in de loop der jaren diverse adviesprojecten uitgevoerd. De meest recente betreffen advies op het gebied van bedrijfsopvolging en het realiseren van de bedrijfsambities door middel van aan- en verkoop van een onderneming.

Peter Kreft, mede-eigenaar Overduin & Kreft: “Al meer dan 10 jaar werk ik samen met Arjo aan diverse adviestrajecten. Daarbij heb ik Arjo leren kennen als een zeer ervaren adviseur met een groot netwerk die zeer betrokken is bij een zaak en altijd zijn afspraken nakomt.