Barista Cafe

Het doel

Ons doel was om een plek te creëren waar het ambacht van koffie maken en de huiselijke sfeer samen komen. Hieruit ontstond Barista Café. We zijn tegenwoordig vaak gehaast en hebben weinig tijd voor onszelf en voor elkaar. Het is belangrijk dat je aandacht aan elkaar besteedt. Daarom bij ons: een verwenmomentje onder het genot van een lekkere kop koffie, die iedereen verdient. Dit verwenmomentje kan voor iedereen op een ander moment van de dag zijn. Ons uitgebreide aanbod aan quality coffee, huisgemaakt gebak, verse sandwiches, borrelhapjes en smoothies laat je op elk moment van de dag genieten. De Barista staat voor je klaar!

Resultancy heeft ons geadviseerd en begeleid bij de (gedeeltelijke) management buy out en de financieringsstrategie.

Meer informatie: http://www.baristacafe.nl/

barista-cafe-1
Barista-cafe-2

Gwen Treskes en Robin de Vries, directie en eigenaren van Barista Café Holding:

“Wij hebben de samenwerking met Arjo van Trigt als constructief, prettig en oplossingsgericht ervaren. Arjo is vakkundig op het gebied van management buy out en heeft het inzicht om de belangen van alle partijen te onderkennen. Hij heeft ons pragmatisch geadviseerd en begeleid naar de meest optimale oplossing voor ons en Barista Café. Op prettige wijze heeft hij ons geïntroduceerd bij betrouwbare (potentiele) partijen voor het verkrijgen van voldoende financiering om de MBO en verdere groeistrategie te realiseren.

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van dit traject en het resultaat. Zijn goede bereikbaarheid en snelle reactietijd hebben hier zeker aan bijgedragen. Verder hebben wij door zijn betrokkenheid en netwerk partijen leren kennen die voor de toekomst van Barista Café van betekenis kunnen zijn.”

Website gemaakt door Yourstyle