Over Arjo

Oprecht & loyaal

Zijn stijl

Arjo hanteert een coachende managementstijl. Hij start met het formuleren van een duidelijke missie en visie, waarop een strategische koers en heldere doelen worden gebaseerd. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met het management en de medewerkers. Periodiek worden de behaalde resultaten geëvalueerd en, indien nodig, worden de plannen aangepast. Arjo’s filosofie is dat bovenmatige prestaties beloond moeten worden, omdat resultaat telt en winst delen makkelijker is dan verlies.

Zakelijks coaching en advies

Arjo’s expertise in algemeen, financieel en risicomanagement komt het beste tot zijn recht bij bedrijven in een vroege fase of wanneer er belangrijke veranderingen of verbeteringen nodig zijn. Hij is beslist geen “beheerder.” Dit betekent echter niet dat hij de uitvoering van de strategie loslaat. In de beginfase van strategische keuzes of projecten wordt Arjo vaak hands-on betrokken om bij te dragen, te evalueren en indien nodig bij te sturen, volgens het Plan, Do, Check, Act (PDCA) principe. Lees meer hierover in Aanpak.

Achtergrond van Arjo

Arjo van Trigt heeft bedrijfskunde gestudeerd en heeft ruim 20 jaar gewerkt bij de Rabobank. In eerste instantie bekleedde hij diverse managementfuncties en later werd hij directeur bij verschillende lokale kantoren. Nu benut hij al meer dan 20 jaar zijn financiële kennis en managementvaardigheden om bedrijven te begeleiden. U kunt meer over Arjo lezen op zijn Linkedin-profiel.

Sparringpartner voor aandeelhouders, eigenaren, directie en management

Arjo van Trigt voert op parttime basis opdrachten uit, waaronder het dienen als lid van de Raad van Commissarissen, het fungeren als parttime interim-manager in directie- en managementteams van MKB-ondernemingen, en het ondersteunen van organisaties die voor ingrijpende veranderingen of projecten staan.

Portfolio

Met meer dan een decennium aan ervaring als management consultant heeft Resultancy onder leiding van Arjo van Trigt talloze bedrijven geadviseerd en geholpen hun doelen te verwezenlijken. Zijn voorkeur gaat uit naar het begeleiden van bedrijven op cruciale momenten in de levensfase. Op die momenten draagt hij met zijn creativiteit bij aan krachtige strategische en financiële plannen. Arjo blijft, indien gewenst, nauw betrokken bij de uitvoering van deze plannen, waardoor hij in staat is om indien nodig bij te sturen en te evalueren.

Bekijk alle portfolio items
Website gemaakt door Yourstyle