Zero & Sano

Een beschermde woonomgeving

Zero & Sano is een specialistische GGZ die geestelijke gezondheidszorg biedt aan verslaafden in herstel. Ze biedt een beschermde woonomgeving en begeleiding volgens het Minnesota-model na intensieve behandeling in een gespecialiseerde kliniek. Ook biedt ze ambulante begeleiding aan inwoners van Rotterdam en omstreken. Het is een betrokken jonge organisatie, met een Rotterdamse no nonsense mentaliteit: ‘Hands on, transparant, doelgericht en recht door zee!’

Arjo is sinds twee jaar als toezichthouder bij de organisatie betrokken. Als voorzitter van de Raad van Toezicht volgt hij kritisch het bestuur en de organisatie in het algemeen.

Meer informatie: www.zerosano.nl

Header-ZeroSano2
ZeroSano-Crew-2

Micha Vermaat, bestuurder Zeor & Sano:

Sinds Arjo bij Zero & Sano betrokken is geraakt, staat hij mij, als bestuurder, met raad en daad terzijde. Ik heb hem leren kennen als een zeer betrokken en kritische commissaris. Arjo is op vele terreinen thuis wat hem een waardevol voorzitter van de Raad van Toezicht maakt.

Arjo hebben wij leren kennen als een vriendelijk en integer mens, zonder vooroordeel. Iemand die oprecht is geïnteresseerd in de doelgroep en altijd in hun belang optreedt.

Website gemaakt door Yourstyle