Financieel
advies

Enkel resultaat telt.

Resultancy: uw partner voor succes

Bij Resultancy begrijpen we de uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd. Of het nu gaat om het ontwikkelen van gedegen meerjarenplannen en begrotingen, het verkennen van financieringsmogelijkheden voor groei, of het realiseren van omzetgroei en/of kostenbesparingen, Arjo van Trigt is er om u te begeleiden. Samen stellen we realistische doelen, identificeren we groeikansen en creëren we financiële routekaarten die uw bedrijf op koers brengen naar succes.

Uw Partner voor Meerjarenplannen en (Liquiditeits)begrotingen

Arjo staat klaar om ondernemers te begeleiden bij het ontwikkelen van gedegen meerjarenplannen en (liquiditeits)begrotingen. Samen worden realistische doelen gesteld, groeikansen geïdentificeerd en financiële routekaarten voor de onderneming uitgestippeld. Arjo’s maatwerkoplossingen passen perfect bij uw behoeften en brengen uw bedrijf op koers naar succes.

Financieringsstrategieën

Arjo is er om ondernemers te begeleiden bij investerings- en financieringsplannen. We helpen bij het vinden van geschikte financiële bronnen, zoals banken en informele investeerders. Onze expertise en begeleiding stellen u in staat de juiste financieringsmogelijkheden voor uw projecten te ontdekken. Samen stellen we een doordacht plan op en navigeren we door het complexe landschap van zakelijke financiering. Met Arjo als uw partner kunt u met vertrouwen investeren in de groei van uw onderneming.

Kostenbesparingspartner

Arjo staat paraat om ondernemers te ondersteunen bij kostenbesparingen. Samen analyseren we uw bedrijfsprocessen, sporen we inefficiënties op en ontwikkelen we strategieën om kosten te minimaliseren zonder kwaliteit op te offeren. Met onze expertise en toewijding aan uw succes, kunt u rekenen op tastbare resultaten en een gezonde financiële basis. Laten we samen bouwen aan een financieel gezonde toekomst voor uw onderneming.

Extra-image_Resultancy

Portfolio

Met meer dan een decennium aan ervaring als management consultant heeft Resultancy onder leiding van Arjo van Trigt talloze bedrijven geadviseerd en geholpen hun doelen te verwezenlijken. Zijn voorkeur gaat uit naar het begeleiden van bedrijven op cruciale momenten in de levensfase. Op die momenten draagt hij met zijn creativiteit bij aan krachtige strategische en financiële plannen. Arjo blijft, indien gewenst, nauw betrokken bij de uitvoering van deze plannen, waardoor hij in staat is om indien nodig bij te sturen en te evalueren.

Bekijk alle portfolio items
Website gemaakt door Yourstyle