Orgb

ORGB

Orgb is een opleidingsbedrijf, erkend door het ministerie van Onderwijs, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Orgb is financieel deels afhankelijk van de overheid. Omdat er deze over het algemeen laat betalen, is er wel eens een liquiditeitenprobleem. Arjo helpt financiële keuzes te maken om dit op te vangen.

Meer informatie: www.orgb.nl

ORGB-opleidingen
IMG_2758-scaled

Joep Vossen, directeur eigenaar van ORGB BV:

“Orgb is deels afhankelijk van de overheid, qua financiën. Als zij laat betalen, en dat gebeurt regelmatig, hebben we een financieel buffertje nodig. In Arjo vind ik een partner die ons bedrijf begrijpt en ons goed helpt financieel de juiste keuzes te maken. Ook zet Arjo zijn netwerk in om voor ons oplossingen te vinden.

Prettig aan Arjo vind ik dat hij een professionele, discrete, deskundige man is die meedenkt en die makkelijk aanspreekbaar is. Hij heeft niet heel veel bewijzen nodig om overtuigd te worden. De stukken die we zelf opgesteld hebben en de stukken van onze accountant waren voldoende om een oplossing te realiseren. Ik kan het iedereen aanbevelen om zaken te doen met Arjo.”

Website gemaakt door Yourstyle