Aanpak

Goede plannen, uitvoering en (bij)sturing leiden tot resultaat

Resultaat wordt beloond

Bij Resultancy wordt resultaat beloond, en dat is wat onze aanpak uniek maakt. In nauwe samenwerking met ondernemers identificeert Arjo van Trigt de acties die leiden tot het gewenste resultaat. Dit vermindert het risico voor u als ondernemer, omdat we van tevoren gunstige uurtarieven of een beperkte retainer fee afspreken. Pas bij het behalen van het resultaat wordt een succes fee in rekening gebracht. Op deze manier verlagen we de drempel voor de opdrachtgever en verbinden we ons volledig aan het behaalde succes. Dit komt ten goede aan uw onderneming en de duurzame relatie met Resultancy.

Op zoek naar Ondersteuning of Sparringspartner?
Als u ondersteuning nodig heeft bij strategische, management of financiële vraagstukken, of als u een vraag heeft waarover u wilt sparren, maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier.

Aanpak

PLAN, DO, CHECK, ACT (PDCA)

Arjo hanteert het PDCA-principe: plan, do, check, act. Hij is betrokken vanaf het eerste idee tot aan de uitvoering en blijft ook daarna betrokken om samen met de opdrachtgever het plan en de uitvoering te evalueren en indien nodig bij te sturen.

EFFECTIVITEIT BOVEN EFFICIENCY

Resultancy's aanpak legt meer nadruk op effectiviteit dan op efficiëntie. Dat betekent dat Arjo zich meer richt op doelgerichtheid dan op doelmatigheid. Met de klant richt hij zich op de juiste keuzes om het doel te bereiken, waarbij we uiteraard niet vergeten dit praktisch en snel te doen of wel “efficiënt effectief”.

SUCCES FEE

Resultancy streeft ernaar specifieke resultaten te behalen in haar adviesopdrachten. De opdrachten worden uitgevoerd tegen aantrekkelijke (uur)tarieven in vergelijking met andere adviseurs. Bij het behalen van bijzondere resultaten dankzij de inzet van Arjo van Trigt en zijn netwerk, wordt een vooraf overeengekomen succes fee in rekening gebracht.

Extra-image_Resultancy

Minder risico bij kapitaalwerving

Bij het aantrekken van (risico)kapitaal wordt een relatief lage vaste retainer fee afgesproken in combinatie met een succes fee. De succes fee wordt alleen betaald als Resultancy slaagt in het aantrekken van (een deel van) het kapitaal. Dit maakt het voor de opdrachtgever aantrekkelijker en minder risicovol om Resultancy al in de opstartfase in te schakelen.

Bij alle opdrachten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Portfolio

Met meer dan een decennium aan ervaring als management consultant heeft Resultancy onder leiding van Arjo van Trigt talloze bedrijven geadviseerd en geholpen hun doelen te verwezenlijken. Zijn voorkeur gaat uit naar het begeleiden van bedrijven op cruciale momenten in de levensfase. Op die momenten draagt hij met zijn creativiteit bij aan krachtige strategische en financiële plannen. Arjo blijft, indien gewenst, nauw betrokken bij de uitvoering van deze plannen, waardoor hij in staat is om indien nodig bij te sturen en te evalueren.

Bekijk alle portfolio items
Website gemaakt door Yourstyle