Netwerk

Delen van relaties is onvoorwaardelijk

Een relevant netwerk

Resultancy beschikt over een uitgebreid en relevant netwerk van financiële, juridische en fiscale dienstverleners, organisatieadviseurs, communicatie- en marketingbureaus, accountants/administratiekantoren, overheidsinstanties en ondernemers. Dit netwerk stelt ons in staat om de vraagstukken van onze opdrachtgevers adequaat aan te pakken. Arjo van Trigt werkt niet alleen met zijn eigen netwerk, maar kan ook effectief samenwerken met adviseurs van de opdrachtgever zelf.

Netwerk in actie
Met inzet van zijn netwerk en collega-adviseurs zijn (strategische) vraagstukken bij dienstverleners in de zorg, de bouw & installatie, IT branche, retail, (particulier) onderwijs en non-profit organisaties tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers uitgevoerd.

Kapitaalverwerving

In de afgelopen jaren heeft Arjo van Trigt met succes (risico)kapitaal verworven voor start-ups en MKB-ondernemingen in de seed- en groeifase via ons uitgebreide netwerk. We hebben ook (risico)kapitaal verworven voor bedrijfsovernames, inclusief het verwerven van (delen van) bedrijven.

Bij deze opdrachten zijn we betrokken geweest vanaf het opstellen van financiële en ondernemingsplannen tot aan het aantrekken van kapitaal. We hebben nauw samengewerkt met adviseurs van de opdrachtgever en zijn netwerk om optimale resultaten te behalen.

Ver)koop/ Bedrijfsoverdracht en -opvolging

Bij overnames, fusies, bedrijfsoverdrachten en -opvolgingen werken we in beginsel samen met de juridische/fiscale adviseurs en accountants van opdrachtgevers.

Indien de opdrachtgever geen bestaande relaties heeft met deze dienstverleners of als een andere adviseur gewenst is, kunnen we dienstverleners uit zijn netwerk inschakelen.

Samenwerkingsovereenkomsten

Samenwerken blijkt vaak een effectief alternatief voor fusies of overnames. Resultancy brengt alle betrokken partijen bij elkaar om toekomstige samenwerking op gebieden als inkoop, productie, marktbewerking, personeel en administratieve organisatie en internationalisatie te bespreken. Vooral voor kleinere MKB-bedrijven en familiebedrijven kan samenwerking een oplossing zijn voor uitdagingen op het gebied van onvoldoende schaalgrootte en het ontbreken van gespecialiseerde kennis.

Portfolio

Met meer dan een decennium aan ervaring als management consultant heeft Resultancy onder leiding van Arjo van Trigt talloze bedrijven geadviseerd en geholpen hun doelen te verwezenlijken. Zijn voorkeur gaat uit naar het begeleiden van bedrijven op cruciale momenten in de levensfase. Op die momenten draagt hij met zijn creativiteit bij aan krachtige strategische en financiële plannen. Arjo blijft, indien gewenst, nauw betrokken bij de uitvoering van deze plannen, waardoor hij in staat is om indien nodig bij te sturen en te evalueren.

Bekijk alle portfolio items
Website gemaakt door Yourstyle