Bollenstreek Omroep

Het doel

Resultancy was als kwartiermaker nauw betrokken bij het fusie- en samenwerkingsproces tussen de omroepen RTV Katwijk en Bollenstreek Omroep (BO). In opdracht van de gemeenten in de Duin- en Bollenstreek heeft Resultancy in nauwe samenwerking met beide omroepen een beleidsplan opgesteld. Toen bleek dat de ledenvergadering van RTV Katwijk geen goedkeuring gaf voor een formele samenwerking of fusie met BO, is Resultancy op ons verzoek als interim-zakelijk leider van BO aan de slag gegaan met het verbeterproces.

Onder leiding van de hoofdredacteur en Resultancy als interim-zakelijk leider zijn forse stappen gezet door de betaalde en vrijwillige medewerkers en het bestuur van onze omroep om het Keurmerk Nederlandse Streekomroepen te behalen. In 2023 plukken we de vruchten van de inspanningen van alle betrokkenen, die deskundig zijn begeleid door Resultancy. Het feit dat we een nieuwe bijdrage hebben ontvangen van het Stimuleringsfonds van de Stichting voor de Journalistiek en dat de gemeenten in de Bollenstreek hun bijdrage hebben verhoogd, bevestigt dat we op de goede weg zijn om te voldoen aan alle 20 criteria van het Keurmerk.

Meer informatie: https://www.bollenstreekomroep.nl/

bollenstreek_omroep
omroep_bollenstreek_foto

Bollenstreek Omroep over de samenwerking

“Het is fijn dat Arjo als deskundige organisatieadviseur leidinggevende ervaring heeft in vrijwilligersorganisaties en ondernemingen. Zijn betrokkenheid, oprechtheid en gedrevenheid als persoon en pragmatische aanpak maken samenwerken met hem heel plezierig. Als BO zijn wij zeer tevreden over de bereikte resultaten.”

Website gemaakt door Yourstyle