Aankoop
verkoop
en fusies

Enkel resultaat telt.

Uw solide partner in bedrijfsoverdracht en
-acquisitie

Bij Resultancy begrijpen we dat bedrijfsoverdracht en -acquisitie complexe en cruciale zakelijke transacties zijn. We staan klaar om u te begeleiden en uw belangen te behartigen gedurende dit proces.

Bedrijfsoverdracht en -Acquisitie

Resultancy staat voor u klaar als het gaat om het voorbereiden van uw bedrijf op aan- en verkopen. Bij een voornemen tot verkoop voeren we een grondig boekenonderzoek (due diligence) uit om te verzekeren dat alles in orde is. Onze expertise en toewijding helpen u om uw bedrijf klaar te maken voor een succesvolle transactie, waarbij alle financiële en juridische aspecten nauwkeurig worden beoordeeld. Met Resultancy aan uw zijde kunt u met vertrouwen de volgende stappen zetten in de wereld van bedrijfsoverdrachten en -acquisities. Wij zijn er om u te begeleiden en uw belangen te behartigen, zodat u de best mogelijke deal kunt sluiten.

Bedrijfsbegeleiding bij Aan- en Verkoop

Bij Resultancy zijn we toegewijd om ondernemers te helpen bij het begeleiden van aan- en/of verkooptrajecten. We werken nauw samen met gespecialiseerde partners op juridisch en fiscaal gebied om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het transactieproces gedekt zijn. Onze doelgerichte aanpak stelt u in staat om de best mogelijke resultaten te behalen bij uw zakelijke transacties.

Extra-image_Resultancy

Portfolio

Met meer dan een decennium aan ervaring als management consultant heeft Resultancy onder leiding van Arjo van Trigt talloze bedrijven geadviseerd en geholpen hun doelen te verwezenlijken. Zijn voorkeur gaat uit naar het begeleiden van bedrijven op cruciale momenten in de levensfase. Op die momenten draagt hij met zijn creativiteit bij aan krachtige strategische en financiële plannen. Arjo blijft, indien gewenst, nauw betrokken bij de uitvoering van deze plannen, waardoor hij in staat is om indien nodig bij te sturen en te evalueren.

Bekijk alle portfolio items
Website gemaakt door Yourstyle