CDDN

Het doel

Communicatie Data Diensten Nederland (CDDN) valideert, verrijkt en optimaliseert databestanden van bedrijven. Hiermee voldoen de bestanden aan de privacy wetgeving wat betreft de zorgplicht en administratieve plicht. Door samen te werken via de Consumenten Basis Administratie wordt het maximale rendement uit actuele klantbestanden behaald.

Resultancy heeft meegedacht over het uitbreiden en verbeteren van de dienstverlening van CDDN. Daarvoor is een strategisch plan opgezet en is Arjo als interim manager ook betrokken gebleven bij de realisatie.

Meer informatie: www.cddn.nl

cddn-1
CDDN-2

Martijn de Boer, directeur CDDN:

“Arjo is sinds jaar en dag betrokken bij het opzetten en beheren van ons bedrijf. Met name op financieel gebied is Arjo altijd in het belang van ons bedrijf bezig. Hij twijfelt geen seconde om daarbij alle middelen in te zetten die hij tot zijn beschikking heeft. Op het moment dat het nodig is, schakelt hij zijn netwerk in, zonder zijn eigenbelang te laten prevaleren. Arjo verdiept zich tot in de haarvaten van het bedrijf in de processen en bedrijfsvoering en handelt daarbij altijd naar eer en geweten. Ook in moeilijkere tijden weet hij het hoofd koel te houden en heeft pas een oordeel als hij hoor en wederhoor heeft gedaan.”

Monique Keeman, office manager CDDN:

“Arjo straalt rust en professionaliteit uit. Hij haalt het beste uit het bedrijf en de medewerkers door ze te enthousiasmeren en daar waar nodig sturing te geven. Hij staat voor wat hij zegt, is een mensenmanager en een doorpakker.

Ik werk al langere tijd met Arjo. Hij weet heel goed structuur aan te brengen in ons jonge, energiek groeiende bedrijf.”

cddn-3
Website gemaakt door Yourstyle